Op zoek naar een stucadoor in Breda? JVS Stucadoorsbedrijf te Breda levert kwaliteitswerk voor een goede prijs.
Met ruim 25 jaar ervaring, is geen klus ons te lastig. Klik hier voor meer informatie over ons bedrijf →.

Stucwerk op maat

Wij voorzien uw muren en plafonds van netjes afgewerkt stucwerk, compleet naar uw smaak.
Ook in omgeving Breda zijn we u graag van dienst. Als u een stucadoor nodig heeft in Etten-Leur, Oosterhout, Prinsenbeek, Teteringen, Bavel en Ulvenhout, rekenen we bovendien geen voorrijkosten. Ook in andere nabije steden, zoals Roosendaal, Dordrecht en Tilburg, voorzien we u graag van hoogwaardig stucwerk: vraag hiervoor naar het goedkope tarief dat we voor u kunnen rekenen.

→ Spachtelputz
→ Betonstuc
→ Buiten stucwerk
→ Pleisterwerk
→ Raapwerk
→ Leemstuc

Nadat wij voor u de wanden en plafonds hebben opgeleverd naar uw smaak, kunnen we deze afwerken met verf. Dat doen we door:

→ Latex spuiten
Muren verven met een roller

Stucadoor muur glad gestreken

Stukadoor op korte termijn in Breda nodig?

Wij zijn gevestigd in Breda en werken in alle wijken van Breda, grote en kleine klussen. Veruit de meeste klanten van ons komen uit Breda. In tegenstelling tot veel andere stucadoors, maken wij tijd voor grote én kleine projecten. Ook voor een enkele keuken, toilet, gang of slaapkamer komen we graag bij je langs om te stucen. Wij zijn daarnaast flexibel: last-minute een stucadoor nodig? Grote kans dat wij jouw klus kunnen uitvoeren!

Stucadoor in Breda nodig? Offerte stucwerk Breda

Voorbeelden van ons stucwerk: projecten in Breda

Stucadoor Breda Centrum

Woon je in Chassé Park, Fellenoord, Schorsmolen, rondom het station of in Valkenberg? Dan zit je bij JVS Stucadoors goed: we zitten zelf ook in Breda (Haagdijk), dus komen graag bij je langs voor jouw stucwerk.

Stucadoor Breda Noord

Voor een stucadoor Belcrum, stucadoor Hoge Vucht (Biesdonk, Geeren-Noord of stucadoor Geeren-Zuid en Wisselaar) of stukadoor in Doornbos-Linie hoef je niet langer te zoeken. We zijn vaak op korte termijn beschikbaar en opgewassen voor elke oppervlakte en klus.

Stucadoor Brabantpark, Heusdenhout

Heb je eengezinswoning of appartement in Brabantpark of Heusdenhout? Wij stucen het graag voor je! Uiteraard komt onze stucadoor ook graag voor jouw villa of twee-onder-1-kapwoning weer perfect stucwerk afleveren.

Stucadoor Ginneken, IJpelaar en Blauwe Kei

Ga je wonen in het oude politiebureau in de Blauwe Kei? Of heb je een klassieke woning in het Ginneken die wel wat nieuw stucwerk kan gebruiken? Dan komen we graag bij je langs om het werk op te nemen.

Stucadoor Haagpoort en Boeimeer

Wij hebben vele woningen gestuct in Haagpoort en Boeimeer, zoals de Scheldestraat, Rijnstraat, Oranjeboomstraat. Ook in Spring – nieuwbouw uit 2012 – hebben we vele kamers glad gestuct.

Stucadoor Waterdonken

De Waterdonken is in rap tempo aan het groeien: een prachtige groene, nieuwe wijk in Breda met nieuwbouwwoningen, prachtige vergezichten en prima uitvalsbasis voor jonge gezinnen. Verhuis je nu naar een woning in de Waterdonken? Zeker de woningen uit 2008 kunnen dan inmiddels wel toe zijn aan een strakke muur en plafond. Geen probleem voor JVS Stucadoors! Nog voordat je intrekt kunnen we de wanden en plafonds smeren en sausen, zodat jij ermee kunt doen wat je wilt!

Stucadoor Tuinzigt, Heilaar, Heuvel, Princenhage, Westerpark

In Tuinzigt wordt rap gemoderniseerd. Is jouw woning in Tuizigt ook toe aan rechte muren en plafonds? Wij pakken elke klus op, groot of klein. Wil je alleen het toilet laten stucen? Dat is geen probleem bij ons!

Nieuwbouw in Breda: stucadoor nodig?

Wij voeren regelmatig stucwerk uit in nieuwbouw huizen. De wanden en plafonds worden bij veel nieuwbouwwoningen behangklaar opgeleverd. Niet fijn als u daarna muurverf of latex wilt smeren of laten spuiten, of een muursticker wilt aanbrengen, daarvoor wilt u natuurlijk een gladde muur hebben. Voor uw nieuwe koopwoning in Breda komen wij graag de wanden en plafonds naar wens smeren: helemaal glad en sausklaar laten maken, of spachtelputz aanbrengen, geen probleem! Wij komen op afspraak wanneer dat in uw planning en die van de aannemers en installateurs past, zodat de keuken en badkamer direct aansluitend kunnen worden geïnstalleerd.

Onze stucadoors werken graag voor bij deze en toekomstige nieuwbouwprojecten in Breda en omgeving:

  • Waterdonken
  • Drie Hoefijzers: Baronesse, Hendric
  • Ensemble Breda
  • Hof van Cantrijn
  • Hero Breda
  • De Driesche Weide
  • The Marker
  • Landgoed De Klokkenberg: hoofdgebouw, vrouwenvleugel, mannenvleugel, wachtkamer, ligzaal, waskamer, Hoeve Schoondonck, zusterhuis, economiegebouw
  • CityTwin
  • BlauwZuid
  • Dr. Struyckenplein
  • Nieuw Mertersem
  • Haag5
  • Spring Breda