De beton cire (beton look) specialist van Breda

Al jarenlang opzoek naar een betrouwbare stucadoor die u kan helpen aan de perfecte betonlook muur, vloer of badkamer? John is al jarenlang de specialist in Breda in het maken van Beton cire badkamers, vloeren, afzuigunit, schouw en wanden.

Beton look

Kies voor betonstuc als u op zoek bent naar een betonlook / natuursteen uitstraling! De betonstuc is waterdicht en daardoor vindt de toepassing van beton stucwerk voornamelijk plaats in badkamers (en keukens). Betonstucwerk kan op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Als u betonstuc wilt laten aanbrengen in Breda en omgeving, dan zit u bij JVS Stucadoors goed!

 

Beton cire woonkamerRobuuste uitstraling

Natuurlijk houdt John er rekening mee dat u de stoere robuuste uitstraling op uw wanden wilt hebben. Door de jarenlange ervaring die John heeft opgebouwd kan John uw muren zo stoer laten ogen als u wilt.

John kan de beton cire in meerdere kleuren aanbrengen. Betonstuc is voornamelijk in grijstinten (betonlook) en natuurlijke kleuren verkrijgbaar. Als u interesse heeft in betonstuc, komen we graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de beschikbare soorten betonstuc en kleuren.

Snel een inschatting nodig? WhatsApp 06 – 836 06 952  

Water bestendig

Beton cire is waterbestendig en dus is het mogelijk uw wanden in uw badkamer te voorzien met een stoere onbewerkte beton look. Het advies blijft wel de wanden te kiezen die al alleen maar ”spatwater” nat worden.

Betonstuc laten aanbrengen door DÉ specialist van Breda? Offerte voor betonstuc aanvragen

 

Voorbeeld van beton cire video

In deze woning in Breda hebben we de wanden gestuct en gesaust. Verder hebben we een beton cire vloer opgeleverd.

In de volgende woning hebben wij naast pleisterwerk ook o.a. de badkamer wanden behandeld met een betonlook.