Nadat u uw muren netjes glad heeft laten stucen, daarna heeft laten voorstrijken, wilt u natuurlijk uw muren zelf verven, of latex aanbrengen.
Wij kunnen dit laatste ook voor u verzorgen, door de latex te spuiten in plaats van te smeren. Als de latex gespoten wordt op de muur, is het resultaat altijd mooi en egaal. Na het spuiten ziet u geen druppels en verdikkingen meer op uw muur.

Latex spuiten of verven?

Latex laten spuiten op uw muren is interessant als de muur oppervlakten niet te klein zijn. Voor het spuiten van latex moet alles in de ruimte netjes zijn afgeplakt, voor een kleine muur kan het interessanter en goedkoper zijn om de muur met een roller te laten verven. Ook als er meerdere muren in verschillende kleuren moeten worden geverfd, stellen we mogelijk voor om de verschillende muren met de roller te verven.

Wilt u meerdere muren en plafonds in dezelfde kleur laten verven? Dan kan latex laten spuiten de voordeligste en mooiste optie zijn! Wij beoordelen elke situatie vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Welke kleuren latex kan ik laten spuiten?

Wij kunnen elke muur in de door u gewenste kleur laten spuiten met latex. Dat kunnen RAL-kleuren zijn, maar ook andere kleuren naar uw wens. Voor een latex kleuradvies kunt u gerust even contact opnemen » via WhatsApp.

Latex laten spuiten? Offerte voor latex spuiten aanvragen

Voorbeeld van latex laten spuiten

Hieronder vindt u een video van ons werk waarbij we een ruimte hebben gespoten met latex.