Inschatting kosten stucadoor

De kosten van een stukadoor zijn geheel afhankelijk van de te gebruiken materialen, totaal te behandelen oppervlakte en arbeidsuren. Zo hoeft een kleine ruimte niet per sé goedkoper te zijn dan een grote ruimte. Een stukadoor moet namelijk regelmatig wachten totdat het stucwerk is opgedroogd. Als een grotere ruimte behandeld wordt, kan de stucadoor normaal doorwerken met de rest van de ruimte en de volgende lagen aanbrengen zonder te wachten.

Snel een inschatting nodig? WhatsApp 06 – 836 06 952

Offerte of stucadoor tegen uurtarief laten werken?

Als u een offerte aanvraagt, bent u er zeker van dat alle kosten gedekt zijn binnen 1 duidelijke prijs. Als u prijzen vergelijkt tussen stucadoors, dient u er rekening mee te houden dat een stucadoor die werkt tegen een uurtarief, niet altijd alle materialen heeft inbegrepen in die prijs.

Wat ben ik kwijt aan materialen?

De materiaalkosten zijn geheel afhankelijk van de totaal te behandelen oppervlakte. Veelgebruikte materialen zijn: voorstrijkmiddel, betonmortel, cementmortel, pleisterwerk, afplaktape en vloerafdekfolie/stucloper, etc.
Als u een offerte bij JVS Stucadoors opvraagt, zijn de materialen inbegrepen in de prijs.

Kan ik een vaste prijs of korting krijgen?

Voor grotere renovaties en klussen hanteren wij een projectprijs. Hierin zijn alle voorrijkosten, materialen en arbeidsuren inbegrepen. U krijgt dan een project-korting ten opzichte van de reguliere prijs. Uw voordeel is dat u een vaste prijs heeft en nooit meer dan dit bedrag kwijt bent.

Geïnteresseerd in een prijsopgave voor uw renovatie? Laat direct uw gegevens hieronder achter!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
      Indien u beschikt over foto's van de ruimte(s) waar de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, kunnen wij de prijs nauwkeuriger inschatten.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.