Als wij de muren voor u strak hebben opgeleverd, of met spachtelputz afgewerkt, dient de muur nog geverfd te worden. De muren verven is een absolute must, omdat nieuw pleisterwerk weliswaar mooi wit opdroogt, maar zeer gevoelig is voor vet en vlekken. Vingerafdrukken zijn goed zichtbaar op nieuw pleisterwerk, daarom moeten de wanden en plafonds altijd nog behandeld worden met muurverf of latex.

Muren en plafonds laten schilderen

Wij kunnen de muren en plafonds spuiten met latex (de makkelijkste en voordeligste optie voor grote oppervlakten). In sommige situaties is latex spuiten niet de makkelijkste optie; zo zijn zolders, dakkapellen, schuine wanden en bijzondere indelingen soms makkelijker te verven met een muur roller. Wij beoordelen elke situatie voor u, ook als u ons inschakelt voor latex spuiten, kunnen we soms adviseren dat het voordeliger en verstandiger is om een ruimte of aparte muur met latex te rollen. Ook buitengevels kunnen wij voor u sausen, neem contact met ons op voor uw gewenste oplossing.

Wilt u direct weten wat het kost om een muur te laten verven?

Stuur foto’s van uw situatie via WhatsApp 06 – 836 06 952

Heeft u geen Whatsapp of wilt u online een offerte opvragen voor uw schilderwerk? Dat kan natuurlijk ook. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een prijs toe per mail / telefoon.

Muren laten verven in Breda of omgeving? Offerte muren laten verven