Houdt u van een ruwe, grove look op uw muren of plafonds? Kies dan voor Spachtelputz!

 

Wat is spachtelputz?

Deze sierpleister bestaat uit een mengsel van kleine marmerkorrels en lijm. Onze stucadoors kunnen spachtelputz op uw wand aanbrengen met een dikte tot 4mm. Eén van de voordelen van spachtelputz is dat het in een groot aantal kleuren verkrijgbaar is.

Voordelen van Spachtelpuzen

Het grote voordeel van spachtelputz is dat de ondergrond niet 100% vlak hoeft te zijn. Daarnaast is spachtelputz sterk omdat er kunsthars in zit verwerkt, hierdoor kunnen uw muren ook tegen een stootje. Tenslotte is spachtelputz afwasbaar, dit betekend dat het mogelijk is om de muren simpelweg te reinigen zijn met een sopje en een borstel. Misschien krijgt u in het ergste geval wat kleurverschil op uw muur door het harde boenen maar ook dit is gemakkelijk op te lossen omdat de muren zich gemakkelijk laten overrollen met latex.

Spachtelputz laten aanbrengen door de specialist

John Verschuren is al jaren een specialist in het aanbrengen van deze prachtige muurafwerking. Helaas heeft spachtelputz een slecht aanzien gekregen door een hoop beunhazen in de vorige eeuw. Gelukkig zijn er nog steeds vakmannen als John om deze prachtige muurafwerking nieuw leven in te blazen.

Hoe duur is spachtelputz laten aanbrengen?

Spachtelputz is goedkoop in aanschaf. Als u kiest voor JVS Stucadoors te Breda, kiest u voor een totale oplossing voor uw project. Wij plakken uw vloer en stopcontacten af, brengen de spachtelputz aan in de door de u gewenste kleur, en na afloop laten we alles netjes achter. U hoeft uw wanden niet meer te sauzen/verven, maar kunt direct genieten van uw nieuwe inrichting! Nog een rede om voor de beste stucadoor van Breda te kiezen.

Spachtelputz laten aanbrengen? Offerte voor spachtelputz aanvragen