Een gestucte buitengevel van uw woning

De buitengevel van uw woning of winkelpand bepaalt grotendeels de aanblik. Zo zijn er houten gevels, baksteengevels, maar ook cementpleister gevels! Is de buitenkant van uw woning toe aan nieuwe laag cement mortel? Dan zit u bij JVS Stucadoorsbedrijf goed, want ook buitenmuren kunt u laten afwerken met stucwerk!

Uw buitengevel moet tegen een stootje kunnen. Vier seizoenen lang moet de buitenmuur doorstaan: regen, wind, hagel, sneeuw en zon. Van tropisch heet tot onder het nulpunt. Heeft u een winkelpand of school? Dan worden er mogelijk fietsen tegen uw gevel aan geplaatst of wordt er tegen de buitenmuur gevoetbald. Dan is het fijn om te weten dat wij ruime ervaring hebben met buitengevels stucen en dus precies weten waar de buitenmuren aan moeten voldoen. Wij kiezen dan ook voor de beste afwerking: we werken altijd met Knauf Kalk Cementpleister UP 210 W om ervoor te zorgen dat uw buitengevel ook blijft zoals hij bedoeld is.

Is uw buitenmuur aan vervanging of renovatie toe en wilt u deze laten stucen?
Bij een oude woning kunt u overwegen nieuwe stucwerk aan de buitenwanden aan te laten brengen als de oude gevel bijvoorbeeld scheuren heeft of als u een nieuwe look wenst. Buiten stucwerk wordt vaak toegepast bij bungalows, villa’s, winkelpanden en boerderijen.

Toepassingen van buitengevel stucwerk

  • Als uw gevel scheef staat, kunnen we met een raaplaag de buitengevel recht maken
  • bij oudere woningen kunnen wij buitengevelisolatie aanbrengen. Hierbij wordt een isolatielaag aangebracht, gevolgd door een stuclaag en afgewerkt met een afwerklaag
  • een ‘nieuwe gevel’: met een sierpleister ziet uw woning er weer als nieuw uit!
Snel een inschatting nodig? WhatsApp 06 – 836 06 952

Heeft u een nieuwe of oude woning in Breda, Etten-Leur, Oosterhout of omgeving die u wilt laten voorzien van buiten stucwerk? Dan kunt u bij JVS Stucadoors terecht!
Bij een oude woning kunt u overwegen nieuwe stucwerk aan de buitenwanden aan te laten brengen als de oude gevel scheuren heeft of als u een nieuwe look wenst. Buiten stucwerk wordt vaak toegepast bij bungalows, villa’s en boerderijen. Ook buitenmuren kunt u dus laten afwerken met stucwerk. Na het aanbrengen van nieuw pleisterwerk kunnen wij de buitengevel ook nog voor u sausen in uw gewenste kleur!

Buitengevel laten stucen? Offerte voor buitengevel stucwerk