Bij JVS Stucadoors bent u flexibel in de kosten die u maakt. Wij kunnen de werkzaamheden van voorstrijken tot stucen tot latex spuiten uitvoeren, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf het voorstrijkmiddel voor het stucwerk aan te brengen. Op deze manier bent u nóg goedkoper uit omdat wij voor het voorstrijken altijd op een aparte dag voorafgaand aan het pleisterwerk moeten langskomen.

Waarom voorstrijken?

Het voorstrijken van wanden en plafonds is essentieel op zuigende ondergronden. Denk hierbij aan gipsplaten, beton, steen en ook recent ander stucwerk. Het voorstrijkmiddel zorgt ervoor dat de ondergrond niet meer zoveel zuigt. In het geval het voorstrijken zou worden overgeslagen op deze wanden en plafonds, zou het stucwerk en verf onregelmatig kunnen worden: je ziet dan kleurverschillen. Daarom is bezuinigen op voorstrijk niet aan te raden en om de hoogste kwaliteit te garanderen werken wij alleen op voorgestreken ondergronden (indien de ondergrond zuigend is).

Voorstrijken stucwerk uitbesteden

Wilt u volledig ontzorgd worden? Dan regelen we het stucen van A tot Z. Wij komen op een gepland tijdstip (dag of avond) langs om de ruimtes af te plakken, stucloper te leggen en de wanden en plafonds voor te strijken. Het voorstrijken is relatief snel gedaan, maar behoeft wel enige zorgvuldigheid; zo moeten druipers worden voorkomen en daardoor is het van belang om van boven naar beneden te werken.

Zelf voorstrijken

Wij zijn flexibel in onze prijzen: heeft u een beperkt budget, maar wel een strakke muur nodig? Dan kunnen wij u aangeven welk voorstrijkmiddel u in huis haalt voor de muren en plafonds, of we brengen het voorstrijkmiddel bij u langs. U kunt vervolgens zelf het middel overal egaal aanbrengen met een roller. Let wel dat u ook zelf alles afplakt dat niet oranje/geel mag worden. Omdat we graag alles schoon willen opleveren, komen we meestal wel stucloper leggen en de ramen afplakken. U kunt ook overwegen dit zelf te doen; onze stucadoors bepalen wel altijd ter plaatse of de stucloper en afgeplakte elementen voldoende zijn.

Niet zelf voorstrijken? Kosten stucadoor in Breda e.o. opvragen

Direct een prijsindicatie via WhatsApp 06 – 836 06 952